Dezvolta-ti inteligenta emotionala si capacitatea de a face fata problemelor din viata ta! Siguranta de sine se invata. "Capul sus, vei vedea cum toata lumea din jurul tau se schimba", i-a spus un profesor de tango elevului sau… Fii mai puternic/a emotional si psihic!

CUVINTE CHEIE de retinut: incredere de sine, siguranta, succes, putere emotionala, putere psihica, succes

1. Oamenii siguri de ei nu raman agatati de trecut

Persoanele care sunt puternice din punct de vedere mental si emotional se concentreaza mai mult asupra momentului present si asupra viitorului apropiat. Ei inteleg ca trecutul este o chestiune ce nu mai poate fi controlata in vreun fel si ca viitorul indepartat este la fel de greu de prezis precum vremea din iarna viitoare.

2. Oamenii increzatori nu raman intr-o zona de confort

Chiar daca nu iti dai seama, zona confortabila este de fapt un loc foarte periculos, este un abis negru si toti cei care raman acolo isi pierd identitatea. Sa ramai in zona de confort, sa iti fie frica sa incerci lucruri noi inseamna sa renunti la viata.

3. Oamenii puternici din punct de vedere emotional asculta opiniile celorlalti

Retail jobs

Doar oamenii prosti cred ca sunt suficienti sub toate aspectele. Daca cineva are o idee mai buna sau un sfat bun, sau o perspectiva noua, este mai bine sa o acceptam si nu sa lasam ego-ul sa ne manipuleze.

4. Oamenii siguri de ei nu evita schimbarea

Ceea ce inteleg acest oameni, spre deosebire de multi altii este faptul ca schimbarile care apar in viata noastra nu pot fi evitate. Sa incerci sa eviti inevitabilul este fara sens, de aceea sa incerci sa eviti schimbarile este fara sens; este o pierdere de timp si energie.

Citeste continuarea pe Garbo.ro

Foto main:fraza scrisa pe tabla sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.