De cele mai multe ori ne punem rezolutii chiar la inceputul anului dar, din pacate, tot de cele mai multe ori 'le uitam' dupa doar cateva zile sau le incalcam in scurt timp. De aceea, avem o sugestie - renuntati la rezolutiile superficiale pe anul acesta. In schimb, ganditi-va la scopuri tangibile.

1. Nu te grabi

Fie ca este vorba de business, fie ca vorbim de viata personala, iata cinci pasi pentru a iti creste sansele de a avea succes in 2014.

Desi ianuarie insemna pentru multi un inceput proaspat, nu te grabi sa „te arunci” cu capul inainte si sa iei decizii importante inca de la inceputul anului. Deseori anumite decizii cruciale este mai important sa le iei „la rece”. Asteapta pana in ziua/luna potrivita pentru a-ti propune anumite actiuni.

2. Axeaza-te pe ceva tangibil

Incearca sa iti impui anumite scopuri foarte tangibile si nu generale precum „vreau sa muncesc mai mult!”. In loc de a iti propune acest lucru, impune-ti sa atingi anumite scopuri precum „prin munca vreau sa fiu promovat si acest lucru il voi realiza atingand urmatoarele deadline-uri”. Impune-ti granite si intervale clare, nu doar generale. Acest lucru este valabil in business dar si in viata particulara.

3. Fa pasi concreti in directiile propuse

Citeste continuare, dar si alte Stiri din Noua Economie pe Wall-Street.ro

Foto main: text imposibil sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.