O superba colectie de imagini cu insecte asa cum de putine ori le-ati vazut.

Vazute de aproape, insectele capata o imagine cu totul diferita. Cu ochii lor mari si colorati, arata mai degraba ca fiinte de pe alta planeta decat ca vietuitoare ascunse in casele sau gradinile noastre. Si, trebuie sa recunoastem, pentru cei mai multi dintre noi, o imagine atat de apropiata de realitatea unei insecte ar putea parea terifianata. Nu si pentru Ireneusz Irass Waldzik.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Ireneusz Irass Waldzik are 29 de ani, este din Polonia si este pasionat de fotografie. S-a specializat in fotografia macro cu insecte, iar rezultatele pe care le obtine sunt uimitoare. Irass surprinde cu aparatul sau detalii pe care nu multi au sansa sa le observe. Contureaza astfel o lume mai mica in lumea asta mare. Personajele principale: insectele, bineteles.

"Iubesc fotografia macro, petrec foarte mult timp facand acest lucru iar diversitatea de forme si culori pe care o au insectele ma fascineaza. Am avut pana acum mai multe expozitii si vreau sa arat lumii intregi aceste lucruri pe care nu le poti vedea cu ochiul liber", spune Irass potrivit Daily Mail.

Nu stim voua, dar nou fotografiile artistului ni se par spectaculoase si infricosatoare in acelasi timp.

Mai multe imagini cu spectaculoasele fotografii macro cu insecte puteti vedea pe pagina artistului, dar si in GALERIA FOTO

Sursa foto: Ireneusz Irass Waldzik


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.