'Puteti sa-mi deschideti, va rog? Vreau sa ma arunc de pe blocul dumneavoastra.' Cum reactionezi la o astfel de rugaminte?

Cum reactioneaza bucurestenii cand dau peste un amarat care incearca sa se sinucida? Cat de dispusi sunt sa ajute un sinucigas sa isi duca la indeplinire fapta? Acestea au fost intrebarile la care au incercat cei de la Casa Jurnalistului sa raspunda prin acest expriment bizar.

Au sunat la aproape 100 de apartamente din cartiere ca Militari, Mosilor sau Centru. Rugamintea a fost una destul de bizara. "Puteti sa-mi deschideti, va rog? Vreau sa ma arunc de pe blocul dumneavoastra".

"Cautati in alta parte. Terasa e ocupata azi", ii raspunde cineva calm.

"Arunca-te, dom'le, arunca-te!" ii striga altcineva in interfon.

Raspunsurile au variat. Unii au deschis fara sa puna alte intrebarii, altii l-au poftit sa se arunce sau l-au luat la misto. Intr-una din cladiri terasa era deja ocupata, de un alt sinucigas probabil, in timp ce o alta persoana i-a recomandat un alt bloc, mai bun, de pe care poate sari. O singura persoana i-a spus ca viata merita traita.

Pusi in aceasta situatie delicata, cum ati fi reactionat?

Sursa foto main: captura Youtube


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.