'Constantin si Elena", o poveste tandra despre o casnicie fericita care dureaza de aproape 60 de ani, este, de curand, disponibila integral pe Youtube.

„Constantin si Elena” este o poveste despre o iubire care dureaza de peste jumatate de secol. O poveste simpla, dar extraordinar de frumoasa prin aceasta simplitate specifica.

Andrei Dascalescu, realizatorul documentarului, reuseste sa spuna povestea celor doi protagonisti, care sunt si bunicii lui, de fel, cu mult umor si tandrete. O face fara sa tulbure mersul firesc al zilelor in gospodaria celor doi, fara sa-si faca simtita prezenta cat de putin.

De mai bine de 60 de ani, Constantin si Elena, cei doi protagonisti ai documentarului isi duc povestea de dragoste intr-un sat din judetul Neamt. Nu fara greutati sau momente de cumpana, dar peste care au invatat sa treaca impreuna prin dragostea si respectul pe care si-l poarta. Si inca se mai iubesc.

La 83 de ani, Constantin muceste de zor prin gospodarie. Mulge vaca, canta la biserica si are intotdeauna o vorba buna cu care/prin care o face pe Elena, nevasta lui sa zambeasca. Elena are si ea grija de bunul mers al gospodariei. Tese, spune poezii, iar Constantin ii este mereu alaturi.

Pe 9 ianuarie, cei doi bunici au implinit 60 de ani de casniciei. A fost momentul in care Andrei Dascalescu a simtit ca vrea ca mai multa lumea sa ii cunoasca. Asa ca incarcat integral documentarul pe Youtube.

Vizionare placuta!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.