Nu stim voi, dar noi ne-am muta redactia aici.

Ne petrecem cea mai mare parte a timpului la birou. C Ideal ar fi sa existe o chimie intre spatiul de lucru si fluxul muncii, un fel de armonie feng shui care sa stimuleze imaginatia si creativitatea. Ideal ar fi sa arate cam asa:

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Eh, bine, undeva in Anglia, in gradina unei casa din nordul Londrei, un astfel de spatiu de lucru exista. Se numeste Shoffice si a fost creat de grupul creativ Platform 5 Arhitects ca un pavilion multifunctional. Mic cat sa incapa in curtea unei casa si avand forma unei cochilii care para sa se iveasca de nicaieri, Shoffice este compus dintr-un birou si un spatiu de depozitare.

Daca va intrebati ce legatura are spatiul de depozitare in toata ecuatia asta, trebuie sa aflati ca Shoffice a fost gandit ca un spatiu de lucru alternativ, ca un combo multifunctional aflat in apropierea case. De fapt, denumirea spatiului vine de la shed (sopron, magazine) si office (birou).

Desi mic, designul, liniile curbe si ferestrele mari care permit patrunderea luminii naturale in incapare, dau senzatia unui spatiu cu mult mai generos.

Cel mai bine ar fi sa lasam imaginile sa vorbeasca de la sine.

Credit foto: Alan Williams


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.