Cadourile de Craciun nu trebuie sa fi costat o avere pentru a-ti impresiona iubita. Uneori, un dar micut si sugestiv poate fi mai de pret decat unul scump. Cred ca cele mai frumoase daruri sunt cele care spun ceva despre persoana care le primeste si/ sau despre relatia speciala pe care o ai cu aceasta.

Am dat o tura prin magazine, am examinat, am sortat si am ales cele mai frumoase daruri simbolice. Daca nu te-ai hotarat inca asupra unui cadou de Craciun pentru iubita ta, atunci arunca si o privire peste sugestiile noastre.

Daruri amintire
Fa un colaj al fotografiilor voastre sau ofera-i un calendar personalizat care incepe din luna in care v-ati cunoscut. Alege cate o fotografie pentru fiecare luna pe care ati petrecut-o impreuna. Lasa si cateva pagini goale la sfarsit, pentru a o asigura ca relatia voastra are un viitor.

Daruri "munca"
Le-am numit astfel, pentru ca vei fi nevoit sa muncesti dupa ce deschide cadoul pentru a-i demonstra utilitatea. Ii poti oferi uleiuri pentru masaj (cu aroma de scortisoara - pentru atmosfera de Craciun - sau cu aroma senzuale de vanilie, trandafiri, mosc, liliac etc.), spray-uri cu frisca, ciocolata sau diverse topping-uri pentru prajituri impreuna cu o pensula pentru a va face impreuna tema pentru ora de desen.

Daruri pentru micuta ta friguroasa
Fiind sezonul rece, ii poti arata ca te-ai gandit la ea cumparandu-i o pereche de manusi, un fular, o esarfa sau o pereche de papuci caldurosi.

Sugestii inedite de cadouri de CraciunDaruri combinate
Acestea sunt de fapt doua daruri intr-unul: un pandantiv sau un inel ascunse intre petalele unui trandafir, o sticla SOS cu un mesaj de dragoste special pentru ea (eventual tiparit pe hartie pergament astfel incat sa dea impresia de vechi). Afla care sunt cele doua, trei, patru lucruri care ii plac cel mai mult si ofera-i un cadou ce le combina pe acestea. Daca prietena ta este fan papuci si lumanari, sa spunem, o poti surprinde oferindu-i lumanari in forma de papuci, sau papuci in forma de lumanare (totusi, cred ca a doua varianta pica).

Daruri pentru casa
Alege un bol de sticla, o vaza, flori in glastra si nu vei da gres. Prietena ta va intelege din aceste daruri ca poti alege lucruri frumoase pentru casa.

Citeste si:
TOP 10 Comedii romantice pentru Craciun
TOP 10 Comedii romantice...

Daruri personalizate
Deja moda tricourilor personalizate a cam expirat, dar exista si alte obiecte pe care poti imprima mesaje. De exemplu, poti alege un set de prosopele pe care sa ii scrii un mesaj de dragoste sau un mesaj haios, o sticla de sampanie cu mesaj si lista poate continua.

Daruri copilaroase
Desi ati trecut amandoi de perioada adolescentei, ii poti arata ca nu ii apreciezi numai latura sexy si feminina, ci ca iti place si latura ei copilaroasa. Clasicele jucarii de plus sunt in continuare eficiente, mai ales daca alegi o jucarie in forma animalutului care ii place. Poate fi si o papusa voodoo (cu acele aferente incluse). In loc sa ii iei lenjeria sexy in care ai vrea sa o vezi ii poti oferi o pereche de pijamale haioase. Totoseii caldurosi sunt si ei o posibilitate. Tricourile pentru doua persoane sunt si ele la mare cautare.

Citeste si:
Video: Modelele Victoria's Secret, asa cum nu le-ai vazut niciodata
Video: Modelele Victoria's...

Poti opta, de asemenea pentru daruri "palpabile".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.