Panasonic se pregateste sa lanseze in Europa o "struto-camila". Este vorba despre Lumix Phone, un gadget care se situeaza la limita unui aparat foto si al unui telefon.

Panasonic Lumix Phone este un tip de gadget pe care il consideram de mult iesit din sfera dorintelor consumatorilor. Aceasta combinatie intre telefon si aparat foto se doreste a fi o idee geniala, dar in general aceste combinatii extreme s-au dovedit nereusite.

Revenind la caracteristicile lui Panasonic Lumix Phone trebuie sa precizam ca telefonul (sau aparatul foto) o sa fie dotat cu un sistem de operare Android 2.3, procesor de 1 Ghz dual-core, un ecran4-inch QHD LCD si o rezolutie de 960×540.

Camera foto a lui Lumix Phone are 13.2MPixeli si un senzor CMOS Lumix .

Telefonul este „waterproof” si are o greutate de 128 de grame.

Panasonic a anuntat ca se pregateste sa angajeze o firma de PR care sa promoveze noul Lumix Phone in Europa. Chiar daca nu exista o confirmare in privinta lansarii oficiale a noului smartphone, compania a lasat de inteles ca Lumix Phone o sa fie disponibil in magazine incepand cu luna martie 2012.

Panasonic Lumix Phone - Prezentare oficiala


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.