Apple a lansat cu destul de mult "tam-tam" noul model din gama Iphone. Totusi, nu putem sa nu fim un pic subiectivi si sa trecem neobservat faptul ca "noul" Iphone 4S este mai mult "vechiul Iphone 4" ca si aspect. Vezi mai jos despre ce este vorba.

Recunoastem sincer ca dupa ce am stat cu sufletul la gura aproape o ora, urmarind foarte atenti conferinta de presa organizata de Apple la sediul companiei pentru lansarea noului Iphone si a noului sistem de operare IOS 5, suntem destul de dezamagiti de rezultat.

Iphone 4S este identic ca si aspect cu fratele sau mai mare, Iphone 4, iar acest lucru (intr-o forma sau alta) a cam surprins pe toata lumea. Majoritatea specialistilor se intreceau cu cateva zile in urma in tot felul de variante grafice ale noului produs de la Apple, dar intr-un final rezultatul este urmatorul: Iphone 4S nu aduce nimic nou la capitolul design, iar cei care au sperat ca isi vor musca buzele in momentul in care vor vedea urmatorul model Iphone s-au inselat.

Iphone 4S este cel mai "destept"smartphone de pe piata

Daca design-ul nu aduce nimic nou, in interior, Iphone 4S este un telefon nou, mult mai performant si mult mai stabil. Noul sistem de operare IOS 5 se pare ca a eliminat mai toate problemele predecesorului sau.

Camere foto a lui 4s este mult mai performanta inregistrand in format HD (1084), iar noile aplicatii iCloud si Siri sunt absolut fascinante.

Siri este nou pentru utilizatorii Iphone. Nu a fost introdus decat cu IOS 5 din cauza ca pentru a rula are nevoie de un procesor mult mai performant, iar acesta se gaseste doar pe modelul Iphone 4S care ruleaza de 7 ori mai repede decat modelul mai vechi.

Siri este defapt o aplicatie prin care ultilizatorul poate sa vorbeasca cu telefonul, primind in schimb raspunsuri "gandite", nu standard. Practic telefonul poarta o conversatie cu posesorul.

Intr-un final mai trebuie sa mentionam faptul ca preturile noului Iphone 4S sunt identice cu cele ale lui Iphone 4, cel putin asta sustine Tim Cook noul manager care il inlocuieste pe Steve Jobs de 3 luni.

Mai multe date tehnice despre noul Iphone 4S gasiti aici

Citeste si:
Apple a lansat IOS 16.3. Noile funcții disponibile pentru...
Apple a lansat IOS 16.3....


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.