Compania japoneza se pregateste de lansarea celei mai ciudate tablete existente pe piata in acest moment.

Tabletele S1 si S2 reprezinta debutul companiei japoneze Sony pe piata americana. Nimic neobisnuit pana acum. Totusi, japonezii au inteles ca daca vor sa rivalizeze cu puternicul Apple si mai nou cu rivalul Samsung, nu pot sa ofere o tableta obisnuita.

Cum din punct de vedere tehnologi lucrurile sunt cam clare, mari variatiuni pe tema nu exista, aproximativ toate tabletele sunt la fel, Sony a improvizat la capitolul design.

Rezultatul este surprinzator. Daca S1 este o tableta cu un design obisnuit, S2 arata mai mult ca un toc de ochelari. Tableta se deschide si se inchide exact ca o cutie. Cantareste sub media unei tabelte normale, foloseste platforma Android si "socheaza" prin aspect si mai ales prin cele doua ecrane. Acest lucru din urma, face ca tableta S1 sa "aduca" mai degraba cu un mini laptop.

Daca suntei curiosi sa vedeti cum arata cea mai ciudata tableta, atunci urmariti clipul de mai jos unde gasiti ambele modele, atat S1 cat si S2.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.