In sfarsit am primit cateva date oficiale despre lansarea noului smartphone din portofoliul Apple. Asa cum era de asteptat, lansarea noului iPhone 5 a fost anuntata pentru luna septembrie, undeva in jurul datei de 7.

Apple a motivat decizia de amanare a noului iPhone 5 din cauza intarzierilor produse la testele noului sistem de operare IOS 5, sistem care o sa fie lansat in cadrul aceluiasi eveniment. Nu se stie sigur cine a influentat si cum, lansarea fiecarui produs, dar pachetul „Noul Iphone 5 + IOS 5” pare de bun augur, mai ales ca primul o sa contina noul sistem de operare.

Asadar, regula nescrisa a verii a fost incalcata (lansarea unui nou model de iPhone in fiecare vara) , chiar daca cei mai curiosi dintre bloggeri au sperat pana in ultimul moment ca vor avea pe ce sa se „joace” in timpul zilelor caniculare.

Intr-un final mai trebuie mentionat ca noul iPhone va putea beneficia si de noul sistem de transfer de date ultra rapid LTE (4G), de o camera mult mai performanta, de noul sistem de operare IOS 5 si nu in ultimul rand de un procesor mult mai rapid (actualul procesor de pe Ipad 2).

Pretul de pornire pentru noul Apple iPhone 5 nu se cunoaste, dar bursa zvonurilor il coteaza un pic sub preturile actualilor competitori de la Samsung, tocmai pentru a pune capac unor disensiuni la nivel de companii care iau din ce in ce mai multa amploare, cel putin in SUA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.