Orice posesor de iPhone sau Ipad va putea de acum sa devina un chitarist profesionist. Noul gadget Air Guitar iti permite sa-ti imiti perfect idolii, fara sa ai nevoie de cursuri de specialitate.

Nintendo a demonstrat ca "miscarea" este mai interesanta decat "apasatul butoanelor". Asa a luat nastere consola Wii. Consola care este apreciata la nivel mondial de milioane de oameni.Pornind de la aceasta idee, doi tineri au lansat un gadget dedicat posesorilor de iPhone si iPad. Gadgetul iti permite sa canti la chitara miscand o pana in aer.

Pana are in interrior un accelerometru care inregistreaza miscarea mainii si transmite datele iphone-ului care proceseaza totul in sunet. In acelasi timp acordurile se pot schimba cu mana stanga folosind ecranul aparatului.

Proiectul ceor doi tineri este la nivel de promovare. Pentru ca el sa intre in productia de serie trebuie sa existe un anumit numar de cereri pentru Air Guitar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.