Misteriosul Idou a fost dezvaluit cu surle si trambite, prefigurand deja un succes rasunator pentru SE.

In afara de modelul Walkman W995 despre care ati putut citi zilele trecute, Sony Ericsson a mai prezentat un terminal multimedia care a generat agitatie mare in randul fanilor si nu numai. Misteriosul Idou a fost dezvaluit cu surle si trambite, prefigurand deja un succes rasunator pentru SE.

Idou este momentan numai un nume de cod. Terminalul touchscreen va aparea pe piata din a doua jumatate a anului curent, cu o alta denumire. Fireste, numele conteaza mai putin, importante fiind specificatiile tehnice, dimesniunile si design-ul luat per ansamblu. Sony Ericsson s-a cam zgarcit realmente in cadrul World Mobile Congress, refuzand sa dea multe detalii despre dispozitiv. Ceea ce stim insa pana acum este ca Idou are un display touchscreen de 3,5 inci si o camera foto performanta, cu 12.1 megapixeli, auto focus si blit Xenon.

Idou seamana destul de mult cu noile camere foto digitale Sony, dotate cu display-uri tactile de mari dimensiuni. Numai ca, pe langa aptitudinile foto de top, Idou stie si ce inseamna convorbirile, internetul si aplicatiile diverse care pot fi instalate pe sistemul de operare nou, Symbian. Sony Ericsson s-a rezumat numai la expresia "Entertainment Unlimited", spunand ca Idou se poate "juca" in voie cu orice fisier multimedia. Ca un bonus, filmele vor fi afisate in format 16:9, pe display-ul cu o rezolutie inalta.

E clar ca intentiile Sony Ericsson cu Idou sunt cat se poate de precise. Compania nu vrea sa atace iPhone, ci doreste sa atraga un segment care indrageste terminalele multimedia elegante, aratoase, performante si dotate cu o camera foto de calitate inalta. Ramane de vazut care va fi lista completa de dotari..

via Technologizer


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.