Allview lanseaza pe piata romaneasca primul produs din gama Allview Mobile: telefonul dual SIM S1 Tytan.

Allview, brand detinut de compania brasoveana Visual Fan, lanseaza in Romania primul produs din gama Allview Mobile: telefonul dual SIM S1 Tytan.

S1 Tytan este un telefon dual stand-by cu meniu in limba romana, un slider robust cu design atractiv.

Aparatul dispune de conectare prin Bluetooth si cablu USB, este echipat cu o camera de 2 megapixeli, player video 3gp, mpeg4, player audio MP3, reportofon, convertor valutar si calculator. Transferul de date se poate face via GPRS si WAP, iar accesul la aplicatia Yahoo Messenger se poate face prin WAP.

Display-ul de tip TFT in 262k culori are dimensiunea de 2”, iar tonurile de apel sunt polifonice - Mp3, midi, AMR, AAC, PMC. Memoria interna este de 64+32MB, din care aveti la dispozitie 2 MB. Daca aceasta capacitate a memoriei nu este suficienta, puteti folosi un card micro SD (T-Flash) de 1GB.

Terminalul S1 Tytan este certificat CE, iar capacitatea sa de a functiona in doua retele simultan reprezinta un avantaj notabil (functioneaza cu doua cartele simultan). Bateria are autonomie de 4 ore pentru convorbiri, respectiv 160 de ore in standby. Impreuna cu telefonul Allview S1 Tytan primiti 2 baterii, manualul de utilizare in limba romana, set hands free si cablu de conectare USB.

S1 Tytan se doreste a fi un telefon dual SIM elegant, cu interfata placuta si intuitiva, desi sta cam prost pe partea de multimedia si are o tastatura metalica destul de incomoda. Aparatul masoara 105 x 50,2 x 20,1 mm si cantareste 124 g. poate fi achizitionat din magazinul online Allview, precum si din magazinele partenerilor brand-ului si costa aproximativ 650 RON (TVA inclus).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.