Logitech a lansat ieri un volan wireless pentru PlayStation3.

Volan Logitech cu Force Feedback

Logitech, lider mondial in productia tehnologiei force feedback, a lansat ieri volanul de curse Logitech® Driving Force Wireless™ force feedback for PLAYSTATION®3. Rapid si usor de instalat si de stocat, volanul Logitech include un suport care se asaza confortabil in poala, nefiind necesara montarea sa pe o masa. Poti experimenta realismul exceptional al sofatului cu functia force feedback oriunde doresti, pe canapea, fotoliu sau podea.

“Un controller standard nu iti ofera o experienta satisfacatoare a condusului. Totusi nu oricine poate sa aiba un simulator de curse complex amplasat in camera de zi”, spune Ruben Mookerjee, director de marketing pe produse de gaming. ”Volanul Driving Force Wireless ofera experienta fantastica a condusului la care te astepti de la un Logitech cu functia force feedback. Volanul este usor de instalat si de inlaturat, pastrand camera de zi curata si multumind astfel intreaga familie”.

Confortul volanului compact

Tot ceea ce iti este necesar se gaseste integrat in volanul Driving Force wireless, incluzand manete de control pentru viteza, frana si schimbare a vitezelor. Driving Force Wireless ofera confort experientei tale eliminand cablul consolei deoarece dispune de tehnologia wireless de 2,4 GHz. Pentru a incepe o cursa, conecteaza receiver-ul USB si cablul de alimentare, insereaza un joc de curse, ajusteaza suportul intr-o pozitie confortabila si asteapta sa inceapa cursa. Nu trebuie montat sau asamblat nimic. Iar cand termini de jucat, receiver-ul USB poate fi ambalat intr-un compartiment special conceput.

Tehnologia Logitech Force Feedback

Driving Force Wireless cu functia force feedback este cel mai nou model din linia de volane inovatoare. Cand esti prins intr-o cursa, volanele standard nu iti permit sa simti toata emotia zdruncinaturilor, accidentelor, pierderea tractiunii. Insa cu tehnologia force feedback cursele tale sunt mai aproape de realitate ca niciodata. De la primele produse cu force feedback lansate de Logitech in 1998, au fost proiectate 18 modele de volane cu aceasta functie, vanzarile ajungand la 5 milioane de dispozitive. In acest timp, mai mult de 100 de jocuri auto au sustinut tehnologia patentata force feedback.

Citeste si:
Despărțirea de Babs l-a făcut pe Dorian Popa să urce drogat la...
Despărțirea de Babs l-a făcut...

Spre deosebire de vibration feedback sau tehnologia rumble, force feedback creeaza feedback directional precis si tactil care simuleaza perfect fortele ce intervin pe parcursul jocului. Prin folosirea unor software-uri si dispozitive avansate, functia poate misca un volan sau joystick ca si cand dispozitivul ar fi subiectul unei forte reale venite din exterior.

Pret si disponibilitate

Volanul Logitech Driving Force Wireless va fi disponibil in Europa incepand cu luna august. Pretul recomandat este de 79,99 Euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.