Trio-ul de playere MP3 de la Samsung combina design-ul atractiv, sunetul vibrant si optiuni confortabile de conectivitate.

Trio-ul de playere MP3 de la Samsung combina design-ul atractiv, sunetul vibrant si optiuni confortabile de conectivitate. Au fost inlaturati cativa milimetri pentru ca playerele sa se potriveasca mainii si sa incapa perfect in buzunare si genti.

Tehnologia de sunet Samsung, Digital Natural Sound engine (DNSe.) furnizeaza sunete acustice de inalta calitate pentru o experienta sonica dintre cele mai bune. Mai mult decat atat, noua gama dispune de tehnologia wireless stereo Bluetooth.

YP-P2 - Palm Theater

Multitalentatul YP-P2 se mandreste cu o multime de functii precum muzica, video, radio FM, inregistrarea vocii si posibilitatea de a stoca fisiere. Cu grosimea de 9,9 mm, YP-P2 dispune de un ecran cu latimea de 3 inchi, care afiseaza 30 de cadre pe secunda in formatul DVD si 16:9 screen ratio pentru redare video stabila. Boxa Bluetooth Samsung YA-BS30 il transforma pe P2 inr-un “palm theater”.

Player-ul dispune de ecran sensibil la atingere (touchscreen), care reactioneaza de asemenea la gesturile tactile ale utilizatorilor cu ajutorul EmoTure™. DNSe 2.0 ofera o experienta auditiva comparabila cu cea dintr-o sala de concerte. Prin intermediul Bluetooth 2.0, YP-P2 si setul de casti Samsung YA-BH270 permit ca trei ascultatori sa impartaseasca muzica (incluzand si setul de casti) pe durata a aproximativ 35 de ore - 5 ore de redare a fisierelor video. MP3 Player-ul este disponibil impreuna cu o memorie flash de 2GB, 4 GB si 8 GB, in versiuni negru si alb.

YP-S5 – MP3 player cu difuzoare externe

YP-S5, urmasul lui YP-K5, ofera libertatea muzicala intr-o forma cu mult mai subtire, lucioasa si compacta. Player-ul portabil cu grosimea de 14,95 mm are integrate boxe stereo de 1,5 W, astfel incat toata lumea sa se poata bucura de muzica fara a mai fi nevoie de inca un sistem de boxe. In momentul in care castile Samsung EP-150 sunt folosite, calitatea bass-ului este imbunatatita. Player-ul dispune de redare video in format MPEG4, vizualizator de text si fotografii, jocuri flash, radio FM si alarma cu ceas. Auditia muzicii este posibila timp de 24 de ore. YP-S5 se poate transforma intr-o boxa pentru telefonul mobil atunci cand este asociat cu un mobil dotat cu tehnologia Bluetooth. Este disponibil in variante negru si alb cu memorie de 2 GB, 4 GB si 8 GB.

Citeste si:
iPhone vs. smartphone-uri Samsung: care este cel mai bun?
iPhone vs. smartphone-uri...

YP-T10 - Dispozitiv multimedia cu stil

YP-T10 dispune de functionalitate totala intr-un player subtire, chipes si foarte usor. Cu doar 7,9 mm si 43 de grame, YP-T10 este combinatia dintre un player muzical, radio FM, album foto, player video, recorder de voce, cititor de text si player de jocuri. Poti stoca toate fisierele direct pe YP-T10, versiunile de 2 GB, 4 GB si 8 GB memorie, disponibile in cinci culori indraznete. Ecranul avansat de 2 inchi ofera rezolutie clara QVGA in timp ce DBSe 2.0 emite un sunet limpede pemitand ca experienta sa fie traita si impartasita oriunde. Tehnologia Bluetooth permite utilizatorilor sa conecteze doua casti stereo wireless pentru satisfactie dubla. Din dorinta ca YP-T10 sa fie usor de folosit, i s-a creat un caracter placut care sa ghideze utilizatorul prin meniu. GUI pemite utilizatorilor sa personalizeze player-ul multimedia. Fie ca se navigheaza din meniu in meniu, fie ca se asculta muzica, catelusul animat SAM va fi acolo pentru a va sari in ajutor.

Citeste si:
Cate gadgeturi a omorat telefonul mobil?
Cate gadgeturi a omorat...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.