Solutia audio ideala pentru astenia de primavara!

Iarna s-a dus, vin zilele cu soare, iar natura renaste si iti inspira pofta de viata. Sau cel putin asa ar trebui... Ce faci insa cand astenia pune stapanire pe tine si nu iti fac cu ochiul nici macar plimbarile linistite prin parc alaturi de ea? Genius vine cu o propunere tentanta care sa te faca sa iesi din starea de somnolenta: sistemul audio SW-N2. 1 1100 Touch Speaker.

Compus din trei piese: doua boxe si un subwoofer integrat, care creeaza un balans audio remarcabil, cu sunete inalte clare si sunete joase rezonante, SW-N2.1 1100 ofera o acuratete a sunetului pe care o vei distinge imediat de cea a altor sisteme audio. Subwoofer-ul incorporat are o putere totala de 28W, iar designul elegant si textura de lemn fac din acest audio device o frumoasa piesa de mobiler care si-ar gasi perfect locul in caminul tau, in schimbul a 37 de euro.

Specificatii tehnice SW-N2.1 1100:

- Putere de 28 wati RMS
- Telecomanda pentru functii de ajustare a bass-ului, a volumului, oprire-pornire, mute
- Pachetul SW-N2.1 1100 include casti pentru convorbiri private
- Greutate de 4,2 kg
- Dimensiuni: 155 x 235 x 254 mm
- Pachetul contine: subwoofer si 2 boxe, 200Hz~20kHz


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.