Esti pasionat de fotografie, iar in vacante pozezi tot ce iti iese in cale?

Esti pasionat de fotografie, iar in vacante pozezi tot ce iti iese in cale? Probabil ca iti doreai un suport de stocare modern, elegant si nu in ultimul rand un device multifunctional. De Valentine's Day vei vrea o data in plus sa imortalizezi momentele frumoase petrecute alaturi de partenera ta, asa incat ai nevoie de un mediu de stocare cu suficient spatiu pentru toate fotografiile tale, un veritabil album foto.

Rama foto digitala de la Genius poate fi cadoul ideal, pentru ca nu este un simplu gadget, ci si o bijuterie rafinata. DPF-A02 Crystal Digital Photo Frame este neagra, realizata din cristal si are grija sa iti aminteasca in permanenta de persoanele dragi sau de locurile frumoase pe care ai ocazia sa le vezi.

Device-ul beneficiaza de functia slide show care iti da posibilitatea de a seta viteza derularii fotografiilor preferate. Cu un card inclus de 128 MB gadget-ul pretios iti permite stocarea a peste 700 de imagini, redandu-le atat in format JPEG, BMP, cat si AVI. Poti asculta si muzica la albumul foto de cristal, care in plus are si functie de alarma, ceas si calendar, toate in schimbul a 168 euro.

Specificatii tehnice:

- Redare format JPEG, BMP, MP3, AVI

- Interfata USB 2.0 pentru conectare la PC

- Card de 128 MB

- Functie alarma, ceas si calendar

- Slide Show cu posibilitatea setarii vitezei derularii fotografiilor

- Functii multiple de vizualizare a imaginii

- Telecomanda pentru schimbarea setarilor


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.