In schimbul a 21 de euro poti avea un breloc care memoreaza si afiseaza pana la 80 dintre fotografiile tale preferate prin simpla download-are a imaginilor din PC.

Pentru a putea lua cu tine oriunde cele mai frumoase amintiri din vacanta, concediu sau evenimentele importante la care ai participat, Genius ti-a pregatit o surpriza mare, cu dimensiuni mici: in schimbul a 21 de euro poti avea un breloc care memoreaza si afiseaza pana la 80 dintre fotografiile tale preferate prin simpla download-are a imaginilor din PC.

Mai mult decat atat, pentru a putea derula cu usurinta toate amintirile, brelocul DPF-101K este prevazut cu functia Slide Show, automat sau manual, iar pentru stocarea cat mai multor imagini, brelocul prezinta un software special de compresie compatibil cu Windows Vista, XP si 2000.

Pe langa toate aceste functii, gadgetul inovator este dotat cu ceas si calendar, utilizatorul putand opta pentru afisarea acestora pe display-ul incorporat si consulta astfel aceste informatii de fiecare data cand are nevoie. Brelocul a fost de curand lansat la nivel international, urmand ca pana la sfarsitul anului sa fie disponibil si pe piata din Romania.

Specificatii tehnice:

Marime display: 1.0''
Memorie: interna care poate stoca peste 80 de fotografii
Format poze: .jpg/.bmp
Functii: Slide Show, Delete, Calendar si Ceas
Interfata: mini USB 2.0 cu conectare la PC
Durata baterie: 3 - 4 ore
incarcare baterie cu ajutorul cablului USB - pentru o incarcare totala este nevoie de 2.5 ore incarcare
Compatibil cu Windows Vista, 2000, XP
Dimensiuni: L45,5 x l38 x H12,5
Greutate: 23g


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.