Daca esti un impatimit al jocurilor video sau doar iti place sa te uiti cu orele la filmele preferate, atunci surpriza perfecta pentru cadoul tau de Craciun este noul PlayStation portabil Slim & Lite de la Sony.

Daca esti un impatimit al jocurilor video sau doar iti place sa te uiti cu orele la filmele preferate, atunci surpriza perfecta pentru cadoul tau de Craciun este noul PlayStation portabil Slim & Lite de la Sony. Gadget-ul este disponibil in editia speciala Spiderman si include atat jocul, cat si filmul Spiderman 3.

Memoria PSP-ului a fost dublata fata de modelul anterior, ajungand acum la 64 MB, ceea ce faciliteaza timpul redus de incarcare pentru accesarea mai rapida a aplicatiilor dorite. Noul conector Video Out faciliteaza vizionarea tuturor filmelor, pozelor si jocurillor preferate pe televizor, alaturi de cei dragi.

Detalii tehnice Sony PSP Editie Spiderman:

- cu 33% mai usoara - 189 g
- cu 19% mai subtire - 18.6mm
- Un nou conector Video Out pentru vizonarea filmelor, pozelor si jocurilor pe TV
- Memorie interna dublata - de la 32 MB la 64 MB
- Timp redus de incarcare a UMD™ (Universal Media Disc)
- Bateria se poate reincarca in timpul transferului de date din PLAYSTATION®3 sau PC

Consola portabila de jocuri Sony Spiderman in editie limitata este in ton cu luna cadourilor si poate fi achizitionata la pretul promotional de 699 RON din retelele magazinelor Flanco World, Flanco si Flamingo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.