Mouse optic cu telefon sau telefon cu mouse optic?

Daca pana acum credeai ca este imposibila combinatia 2 in 1, mouse si telefon intr-un singur device, cei de la Genius au incercat sa demonstreze contrariu, lansand la nivel mondial Navigator 380 Laser Mouse.

Urmeaza ca pana la sfarsitul anului sa lanseze si in Romania acest device 2 in 1 - mouse optic si telefon - care iti va facilita la maximum comunicarea cu prietenii prin intermediul Instant Messenger.

Produsul revolutionar integreaza atat functiile unui mouse optic obisnuit, prezentand trei butoane stanga/dreapta si scroll cu o viteza de actionare de 1.200 dpi pentru navigarea si accesarea cat mai rapida a aplicatiilor pe Internet, cat si functii de telefon care pot suporta peste sase tipuri de Instant Messengers: Skype, MSN, Yahoo, GoogleTalk, QQ si AIM. Functia de telefon prezinta sapte butoane deschis/inchis, inainte/inapoi, volum ajustabil precum si tasta OK pentru acceptarea apelurilor VOIP.

Navigator 380 este un accesoriu portabil, usor de utilizat, cu design de tip slim, pretabil in special pentru notebook-uri. Mouse-ul este prevazut cu led si sonerie pentru anuntarea primirii apelurilor telefonice prin intermediul Instant Messenger, pentru sonerie fiind necesara pornirea speaker-ului de la PC.

Specificatii:

- Mouse optic si telefon prin Internet prin deschiderea clapei ca la telefonul mobil;
- LED sau sonerie pentru anuntarea apelurilor telefonice; sapte butoane pentru telefon: Pornit/ Oprit, Volum ajustabil tare/ incet, inainte/ inapoi, OK pentru acceptarea apelurilor telefonice;
- Design minimal si pretabil pentru notebook
- PRET: 27 Euro

Click pentru a vedea articole asemanatoare pe YUPPY:

1. Inovatie si eleganta pe ritmurile unui scroll
2. Lux pentru detalii
3. Top 10: Gadget-uri must-have in 2007


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.