Cu Ambisound, Philips HTS6600 ofera un sunet surround multi-canal deosebit din doar doua difuzoare, indiferent de camera.

Cu Ambisound, Philips HTS6600 ofera un sunet surround multi-canal deosebit din doar doua difuzoare, indiferent de camera. Cu o calitate a imaginii si sunetului exceptionala, sistemul usor de montat pe perete se potriveste in orice casa.

Ambisound pentru un sunet plin, surround, multicanal

Sistemul de sunet surround Ambisound, bazat pe un puternic amplificator multicanal, utilizeaza o tehnologie avansata de procesare a sunetului, care permite obtinerea unui sunet surround multicanal din mai putine boxe. Pozitionand boxele independente in anumite unghiuri, veti obtine un sunet surround multicanal, indiferent de forma si dimensiunea camerei.

Smart Surround optimizeaza automat setarile pentru sunet surround

Bucurati-va de cel mai bun sunet cu putinta, fara a fi necesar sa ajustati setarile pentru sunet surround de fiecare data cand schimbati un disc sau treceti de la muzica la film. Spre deosebire de sistemele normale 5.1 care ofera setari surround prestabilite pentru mai multe canale, Smart Surround modifica automat setarile pentru sunet surround, conform muzicii codate stereo sau filmului cu continut multi-canal.

DoubleBASS pentru un sunet bas extins, plin

DoubleBASS este un algoritm DSP proprietar Philips care extinde domeniul frecventelor joase, captand frecventele mai joase de 30 Hz si recreandu-le in domeniul audibil al subwoofer-ului. Aceasta va permite sa auziti cele mai joase tonuri de bas, in ciuda dimensiunii compacte a subwoofer-ului.

HDMI 1080i cu upscaling video de inalta definitie

HDMI este o interfata multimedia de inalta definitie. Este o conexiune digitala directa care poate transmite imagini video de inalta definitie, precum si semnal audio digital pe mai multe canale. Prin eliminarea conversiei in semnal analogic, ofera o calitate perfecta a imaginii si a sunetului, fara zgomote. HDMI este un format complet compatibil cu DVI (interfata video digitala).

USB Direct permite redarea de fotografii si muzica de pe memorii flash USB

Conectati dispozitivul la portul USB al DVD-ului Philips pentru a reda direct muzica si fotografiile digitale stocate. Acum puteti savura momentele preferate impreuna cu familia si prietenii.

Intrare Line-in MP3 pentru redarea muzicii de pe playere media portabile

Intrarea Line-in MP3 utilizeaza o tehnologie Plug and Play care permite redarea directa a continutului MP3 prin sistemul home theatre conectand pur si simplu playerul MP3 portabil la mufa pentru casti incorporata. Acum va puteti bucura de calitatea superba a sunetului reprodus de sistemul home theatre Philips in timp ce redati muzica preferata din playerul dvs. MP3 portabil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.