Dupa ce a facut furori cu terminalul LG Chocolate Black...

Dupa ce a facut furori cu terminalul LG Chocolate Black, LG aduce pe piata romaneasca si variantele White, Pink, Wine sau Clamshell din aceeasi gama.

Pornind de la ideea ca “mai putin poate insemna, de fapt, mai mult”, LG spune ca a apelat la un design minimalist, simplu si foarte elegant pentru a crea mai mult decat un produs, o adevarata experienta senzoriala - telefonul Chocolate. Pornind de la nume, aspect, caracteristica in premiera pentru un telefon mobil - touch-pad-ul, pana la experienta emotionala a utilizatorului, producatorul spune ca Chocolate a devenit gadget-ul fashion preferat al consumatorilor moderni.

In numai sapte luni de la lansare, terminalul s-a vandut in 6 milioane de unitati, iar designul i-a adus numeroase premii pentru design. Recent, Chocolate a castigat premiul “DFA Grand Award” in cadrul Design for Asia Award 2006, acesta fiind al patrulea premiu din portofoliul Chocolate, alaturi de iF Design Award 2006, red dot award si MobileChoice Consumer Awards 2006.

Cum consumatorii moderni se orienteaza catre produse care sa le defineasca personalitatea, LG Electronics le ofera acum posibilitatea de a alege terminalul Chocolate preferat. De la inceputul lunii decembrie, in reteaua Orange, LG reuneste gama Chocolate Color Variations si Chocolate cu clapeta.

Black Chocolate

Modelul este primul din noua gama “Black Label” ce pune accent pe design si se adreseaza consumatorilor care apreciaza stilul in egala masura cu tehnologia. Avand o suprafata neteda si un aspect deosebit, modelul LG Chocolate ramane complet negru pana ce touch-pad-ul - o premiera pentru telefonia mobila - este atins usor. Odata activata, suprafata personalizata a telefonului si iconurile ce se activeaza la simpla atingere dezvaluie un ecran full-colour ce completeaza designul unic si senzatia de minimalism.

White Chocolate

Pentru cei care prefera stilul si eleganta date de culoarea alba, LG a creat White Chocolate, cu acelasi aspect unic, dar cu o nota de individualitate data de culoarea ce ne aduce parca cu gandul si mai aproape de iarna. Designul nu exclude tehnologia, iar White Chocolate e ilustrarea combinatiei perfecte intre cele doua aspecte: playerul MP3/AAC de ultima generatie, memoria interna de 128 MB, camera foto/video de 1.3 megapixeli ori autonomia de pana la 200 de ore de convorbire sunt argumente convingatoare in acest sens.

Pink Chocolate ... www.pcworld.ro

Sursa: PCWorld


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.