Creati o mica piesa de arta - un ceas unicat! Cu ajutorul Dremel, cateva bucatele diferite de argint si de alama pot fi transformate intr-un superb un ceas de perete, pe care toti prietenii dumneavoastra il vor admira!

Materialele necesare:


  • Dremel 8200

  • Pistolul de lipit Dremel

  • Periile de alama 535, 536 si 537

  • Periile pentru argint cu peri 403, 404, 405

  • Bucati nefolosite de alama si de argint

  • Mecanism de ceas

Gradul de dificultate: 3 stele (nivel mediu)

Pasul 1

Dupa ce ati selectat piesele pe care le veti utiliza la crearea ceasului, lustruiti-le cu ajutorul uneltei rotative Dremel 8200. In cazul in care curatati piese de alama, va recomandam sa utilizati perii de alama. Aceste perii nu genereaza scantei si sunt mai moi decat otelul, asa ca nu vor zgaria suprafata. Pot fi utilizate si in cazul in care curatati metale moi, precum aurul sau cuprul.

Pasul 2

Montati piesele lustruite pe perete, utilizand pistolul de lipit Dremel. Adaugati o nota finala infrumusetand cadranul ceasului (partea centrala a ceasului cu acele de ora si de minute). Luati in considerare faptul ca, daca doriti sa atasati piese pe mecanismul efectiv al ceasului, este posibil ca mecanismul cu baterie sa nu aiba puterea necesara pentru a sustine greutatea. Un mecanism alimentat de la priza poate misca piesele mai grele din argint. Puteti utiliza partea centrala a unui mecanism vechi alimentat cu fir si puteti lipi cu adeziv fierbinte manerul unei linguri vechi si un cutit, pe limbile ceasului. Firul poate fi ascuns daca il treceti prin perete.

Sfat:

Atunci cand utilizati perii de lustruire este necesar ca unealta sa nu functioneze la viteza mai mare de 15.000 de rotatii pe minut. Executati treceri lente de-a lungul piesei de prelucrat. Utilizati perii cu peri daca curatati obiecte de argint. Acestea sunt perfecte pentru debavurarea, curatarea si lustruirea usoara a argintului, bijuteriilor si altor metale pretioase. Pentru o stralucire suplimentara utilizati perii cu peri cu agent de lustruire.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.