NIVEA FOR MEN a combinat gelul de dus, samponul si spuma de ras intr-o singura formula eficienta.

NIVEA FOR MEN a combinat gelul de dus, samponul si spuma de ras intr-o singura formula eficienta.

Iti place în 3? NIVEA FOR MEN a venit cu o solutie provocatoare: Active 3. Denumirea se trage de la primul produs la nivel mondial ce intelege perfect cum sa aiba grija de barbati la dus. Gelul revitalizant cu formula performanta MICRO TECH (Vitamina F si polimeri high-tech) ofera o curatare delicata a corpului si parului, iar in acelasi timp asigura o spuma care permite un barbierit usor de realizat.

Versatilitatea noului NIVEA FOR MEN Active 3 consta in prima formula din lume ce poate indeplini perfect trei scopuri in acelasi timp: curatarea blanda a pielii, samponare blanda si eficienta si crearea texturii spumoase ideale pentru un ras fin, atat a parului corporal cat si facial. Formula sinergetica este bazata pe o noua microtehnologie ce permite o interactiune perfecta intre polimerii de inalta tehnologie si vitamina F, extrasa din avocado si ulei de floarea soarelui. In acelasi timp, polimerii high-tech creaza o pelicula fina pe piele ce permite lamei de ras sa alunece usor peste pori – fara a cauza iritatii.

Reincarca-ti bateriile cu fiecare dus!

PRET RECOMANDAT: 10.37 RON, 250 ml


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.