O noua versiune a unuia dintre cele mai iubite shootere din lume o sa-si faca aparitia in 2012. Counter Strike jocul care a scandalizat la propriu o lume intreaga se pregateste pentru o reinventare undeva in primavara anului viitor. Mai jos in schimb puteti sa urmarti cateva scene inregistrate de cativa testeri.

Counter Strike este in prezent unul dintre jocurile care au scris istorie. Nu credem ca exista in acest moment un pasioant al jocurilor care sa nu fi pierdut ore intregi in fata calculatorului impuscandu-se cu prietenii “in retea” .

Jocul a beneficiat de o popularitate atat de mare incat la nivel international exista federatii de counter strike care organizeaza anual turnee unde cei mai impatimiti jucatori isi pot testa “skillurile” si jocul de echipa.

La nivelul anului 1999, Counter Strike a fost votat cel mai jucat joc on-line din lume, iar vanzarile au depasit cifra de 29 de milioane de unitati (fizic). Counter Strike este si unul dintre cele mai piratate jocuri din lume, anual estimandu-se ca din vanzarea la negru se produc mai bine de 10 miliarde de dolari numai in SUA.

Asadar, vesti bune, Counter Strike se reinventeaza si relanseaza jocul, undeva in primavara anului 2012. Inainte de a va invita sa aruncati o privire peste clipul de mai jos trebuie sa va mai precizam cateva lucruri foarte importante.

In afara de platforma online disponibila si in trecut, jocul o sa cuprinda o versiune pentru PC, cu harti noi, arme noi si o gramada de campanii nou-noute, dar si versiuni pentru MAC si mai toate consolele portabile sau nu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.