Man, zau daca mai suportam asteptarea asta. E drept ca inca se mai joaca destul de mult primul Starcraft, insa Blizzard ar face bine sa nu ne mai amageasca cu demonstratii si gameplay-uri.

Man, zau daca mai suportam asteptarea asta. E drept ca inca se mai joaca destul de mult primul Starcraft, insa Blizzard ar face bine sa nu ne mai amageasca cu demonstratii si gameplay-uri, si sa anunte odata ziua de lansare oficiala a noului joc de strategia din seria (deja vorbim de o serie) care a avut un succes fenomenal.

Blizzard a avut tot timpul din lume sa se ocupe de Warcraft, ba chiar sa se foloseasca de acest titlu in crearea lui World of Warcraft. Mai nou, developerii au atacat si Diablo, pregatind jocul cu numarul 3. Numai Starcraft a fost lasat intr-un con de umbra, complet inexplicabil din moment ce originalul Starcraft, lansat acum multi ani, a fost jocul de strategie cel mai popular worldwide. Dar poate Blizzard stie mai bine cand e timpul potrivit sa lanseze continuari, asa ca nu avem de ales si trebuie sa stam la mana lor.

Dupa atatea clipuri care au umplut internetul, iata ca aveti ocazia sa urmariti unul nou, care prezinta o batalie intre Terran vs Zerg, pe o harta care, se pare ca se numeste Blistering Sands:



Acum sa vedem, cine mai asteapta Starcraft II? Credeti ca noul joc va avea cel putin acelasi succes ca primul?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.