Yuppy11 Martie 2009de Violeta Olteanu

Lectura de un minut

Am realizat un Top 100: Jocuri Nemuritoare, pe care merita sa le jucati in ziua de azi.

Top 100: Jocuri nemuritoare

In viata unui baiat, jocurile ocupa un loc aparte. Multi si-au petrecut si inca isi petrec o buna parte din timp pe console, in sali dotate cu numeroase computere cuplate in retea, pe sistemele de acasa jucand impotriva AI-ului, a vecinului de la patru sau online, in comunitati imense cum este cea World of Warcraft.

Pe la sfarsitul anilor ‘90, cine avea un Pentium I la 133 Mhz, cu 32 sau 64 MB de RAM si un HDD de cativa GB, se delecta in voie cu Starcraft. Cu toate ca au trecut ceva ani de atunci, unele jocuri inca se mai joaca si astazi, poate cu aceeasi intensitate ca si atunci. De aceea, chiar daca sistemele noastre au evolut extraordinar si pe deasupra mai suntem si inconjurati de console grozave, uneori apelam cu incredere la titlurile vechi, nemuritoare.

Am realizat un "Top 100: Jocuri nemuritoare", pe care merita sa le jucati in ziua de azi. Chiar daca unele sunt foarte vechi, ele nu si-au pierdut deloc din farmec si ocupa inca pozitii fruntase in detrimentul titlurilor mai noi, lipsite de originalitate, gameplay-uri atractive si povesti de neuitat asa cum au, spre exemplu, fermecatoarele Zelda, jocuri care au facut istorie si probabil, vor ramane la fel de cunoscute chiar si peste jumatate de secol de acum incolo. Asteptam si completari ale topului, asta pentru ca misiunea a fost destul de laborioasa si poate am scapat vreun titlu important. Sa vedem ce a iesit:


Ce joc consideri ca este cel mai bun din toate timpurile?Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.