Este mic, se ataseaza foarte usor la un iPhone si proiecteaza imagini comparabile cu un televizor cu diagonala de 60 de cm. Se numeste Monolith Case si este inventat de un producator Japonez.

Japonezii au inventat un gadget foarte folositor pentru posesorii de iPhone. “Monolith Case” este un videoproiector in miniatura care se conecteaza la telefon pentru a proiecta imagini sau videoclipuri. Gadgetul este cat se poate de interesant fiind primul de acest gen existent pana la aceasta ora pe piata.

Videoproiectorul are un contrast de 1000:1, luminozitate de 12 lumeni si o rezolutie de 640:360. Producatorii sustin ca Monolith Case se comporta exact ca un ecran cu o diagonala de 60 de cm, iar claritatea se poate ajusta in functie de lumina din incapere. Gadgetul este dotat si cu o baterie din litium, astfel incat bateria telefonului sa nu fie afectata.

Totusi, Monolith Case nu se ridica la performantele unui videoproiector de serie, cei "doar" 12 lumeni fac acest gadget ideal pentru prezentari pe un intuneric perfect, dar micutul dispozitiv castiga foarte mult la capitolul portabilitate, fiind o solutie extrem de utila daca sunteti o persoana dinamica care lucreaza foarte mult pe teren.

Gadgetul Monolith Case se vinde momentan doar in Japonia si are un pret maxim de 260 de dolari.

sursa: GIZMO


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.