Acel telefon era numarul 1,000,000,000 pentru Nokia. Era totodata modelul 1100 cu numarul 250,000,000, fancandu-l cel mai vandut Nokia si cel mai popular telefon din lume, din toate timpurile.

V-ati gandit vreodata care este cel mai popular telefon mobil din toate timpurile? iPhone? Nici pomeneala...

Este un Nokia. Momentan, compania finlandeza se confrunta cu mari probleme. Lanseaza modele care se concureaza intre ele, nu e in stare sa faca un smartphone performant si are probleme serioase de software, incercand sa se descotoroseasca de Symbian si sa treaca pe propriul Maemo. Da, Nokia are serioase probleme. Nu putem insa sa nu ne amintim de un moment amuzant. Steve Jobs se lauda mai demult cand vanduse un milion de terminale iPhone (primul model) intr-o perioada de cateva luni. Un reprezentant Nokia a spus ca si ei vand tot un milion de terminale, insa uneori intr-o singura zi!

Prin 2005, un barbat din Nigeria pasea entuziasmat intr-un magazin, cumparandu-si un Nokia 1100. Era fascinat de acel telefon, pentru ca putea sa vorbeasca la el si sa trimita mesaje, pastrand legatura cu toti cunoscutii. Acel telefon era numarul 1,000,000,000 pentru Nokia. Era totodata modelul 1100 cu numarul 250,000,000, fancandu-l cel mai vandut Nokia si cel mai popular telefon din lume, din toate timpurile. Mai nou, ne laudam cu numarul de pixeli de la display, cu megapixelii camerei foto, cu viteza procesorului si cu noile aplicatii gasite prin Android Market sau App Store. Telefonul a fost insa realizat pentru apeluri, iar multa lume si-l cumpara intocmai pentru asa ceva. Nu trebuie sa ne mire deloc ca, pentru cineva, Nokia 1100 este inca fascinant...

Sursa


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.