Nu prea avem ce sa reprosem seriei QX. Poate doar pretul, care la ingredientele de fata are toate sansele sa se apropie de cel al unui MacBook. Sa poate ca nu.

A fost suficient sa lanseze Apple MacBook-urile si ceilalti producatori s-au si luat dupa compania din California, realizand modele cu design-uri similare. Samsung intra in aceasta turma si o face, zicem noi, destul de bine. Nu e deloc rau sa te inspiri, cat timp iti pastrezi caracteristicile brandului tau. Asa se face ca Samsung, dupa produse excelente gen telefonul Galaxy S, tablet PC-ul Galaxy Tab sau pmp-ul Galaxy Player, a prezentat si noua serie de laptop-uri, QX. In aceasta familie redesenata vor intra modele de 13,3 inci, 14 inci sau 15,6 inci. Notebook-urile vor fi portabile fara griji, asta pentru ca au de la 1,9 pana la 2,37 kilograme.

Samsung a trecut pe un design all aluminium, cu display cu rama glossy si tastatura chiclet (taste separate). Toate modelele dispun de procesoare Core i5 de la Intel, de 4, 6 sau 8 GB de RAM, placi video dedicate nVidia, HDD-uri de la 250 si pana 640 de GB si o autonomie inalta de pana la 7 ore. Se pare ca Samsung a invatat sa faca produse bune si chiar foarte bune. Nu prea avem ce sa reprosem seriei QX. Poate doar pretul, care la ingredientele de fata are toate sansele sa se apropie de cel al unui MacBook. Sa poate ca nu.

Galerie foto

Powered by Toxel Magazine


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.