Acum, High Tech Computer a facut oficial si noul Touch2, care va avea la baza OS-ul Win Mobile 6.5.

HTC Touch2: O atingere echilibrata

Face HTC ce face, se reconsidera si reinventeaza, isi preseaza neuronii pentru a stoarce cateva idei si, surpriza, devine o companie al naibii de competitiva. In ultimul timp, terminalele cu Windows Mobile 6.1 sau Android s-au dovedit din ce in mai populare: Touch Pro 2, HD, Hero sau solutiile pentru Google, Sprint (acel Hero fara barbie) sau Vodafone (despre Magic e vorba). Acum, High Tech Computer a facut oficial si noul Touch2, care va avea la baza OS-ul Win Mobile 6.5.

Touch2 nu e genul ala de fita de telefon cu ajutorul caruia, si in padure daca te afli, tii mortis sa le arati veveritelor minunea din mainile tale. Asta poate fac posesorii de iPhone. A propos, au aparut informatii despre HD 2 si se pare ca va rula Android pe toata splendoare aceea de display si procesorul va avea frecventa de 628 Mhz, in loc de 528. Dar sa revenim la veveritele noastre. Cum ziceam, Touch2 pare o continuare a continuarii lui Touch Cruise. Adica un smartphone echilibrat si bun in mai toate punctele de vedere. Arata binisor, a primit un Zoom Bar sub display, niste taste hardware, un jack audio de 3.5mm ca sa nu fii nevoit sa te poticnesti tot in acel miniUSB si, nu in ultimul rand, un Windows 6.5, mai finger friendly si cu o interfata grafica mai aratoasa spre deosebire de cea din 6.1.

Din pacate, display-ul a ramas ca cel din primul Touch Cruise, adica unul de 2.8 inci, cu o rezolutie QVGA (320 x 240 pixeli). E cam putin raportat la standardele actuale. Procesorul este deja celebrul Qualcomm la 528 Mhz, memoria RAM are 256 MB, cea ROM 512 MB. Terminalul lung de 104 mm este destul de compact si cantareste 110 grame, cu tot cu baterie.Are o camera de 3.2 megapixeli si autofocus (devine pleonasm, stim), dar fara urma de blit.

Interfata este ingrijita si are putine tente de Sense UI, cu Android sub picioare. Dar e un Windows care integreaza si Marketplace, adica iti vei lua de acolo aplicatii si ce mai vrei tu. Daca tii la viata ta sociala, vei gasi Facebook,Twitter si YouTube, putand sa urci poze sau clipuri direct de pe telefon . Win Mobile 6.5 promite multe, de la functionalitate si pana la grafica. HTC a facut eforturi ca experienta pe Touch2 sa fie cat mai naturala si mai facila.

Citeste si:
HTC lanseaza noul HTC One A9 in Romania
HTC lanseaza noul HTC One A9...

Touch2 are o autonomie de 440 minute in talktime GSM si 370 de ore in standby.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.