Galaxy Tab S ofera cel mai avansat display pe mobil de pe piata: mai bogat, mai usor, mai captivant.

Samsung Electronics Co. Ltd lanseaza Galaxy Tab S, cea mai subtire si usoara tableta de la Samsung. Acesta tableta Super AMOLED combina tehnologia avansata de afisare a imaginii cu o gama completa de continut premium pentru o experienta de divertisment de neegalat. Galaxy Tab S este, de asemenea, echipat cu functii de imbunatatire a productivitatii, alaturate unui design stilat si foarte practic.

„Tableta devine un dispozitiv tot mai popular pentru vizualizarea si consumarea de continut, ceea ce face din calitatea display-ului o caracteristica esentiala”, a declarat JK Shin, CEO si presedinte al diviziei IT & Mobile, Samsung Electronics. „Odata cu lansarea dispozitivului Galaxy Tab S, Samsung ridica standardul industriei. Aceasta le va oferi consumatorilor o experienta vizuala si de divertisment care aduce culorile la viata cum nu a fost posibil pana acum, intr-un dispozitiv mobil elegant si ultra-portabil”.

Revigoreaza culorile cu cel mai bun display mobil din industire – Super AMOLED Galaxy Tab S reprezinta urmatorul pas in evolutia tehnologiei mobile de afisare, oferind o gama mai larga de culori bogate si clare, mai realiste. Display-ul de top WQXGA (2560x1600, 16:10) Super AMOLED intruneste mai mult de 90% din gama de culori a Adobe RGB, oferind mai multe variatii de culori decat inainte. Contrast remarcabil, de 100.000:1, ofera imagini mai profunde si mai realiste, facand negrul mai intunecat si albul mai luminos.

Galaxy Tab S are, de asemenea, tehnologii Samsung avansate pentru display, care merg dincolo de specificatiile hardware. Afisajul tabletei asigura cea mai buna experienta vizuala oriunde, oricand, prin ajustarea inteligenta a filtrului gamma, a saturatiei si claritatii in functie de aplicatia care este rulata, de temperatura culorii, mediului de vizionare si de lumina ambientala. Modurile profesionale pre-setate – AMOLED Cinema si AMOLED Photo – le permit utilizatorilor sa ajusteze manual setarile de afisare pentru rezultate luminoase, dinamice, atat pentru continutul video cat si cel foto.

Citeste si:
Despre industria producatore de mașini
Despre industria producatore...

In plus, utilizatorii Galaxy Tab S se pot bucura pe deplin de un continut clar si in aer liber, inclusiv in lumina puternica a soarelui. Tehnologia avansata de vizibilitate in aer liber a tabletei face continutul de pe ecran sa arate luminos, natural, fiind usor de vizualizat.

Deoarece tehnologia Super AMOLED nu are nevoie de lumina de fundal, Galaxy Tab S consuma mai putina energie decat ecranele LCD. Ambele modele au un profil elegant de 6,6 mm si, avand o greutate de doar 465g (10,5 inci) si 294g (8,4 inci)*, acestea sunt usor de transportat. Cu bateria de lunga durata si modul Ultra-Power Saving, Galaxy Tab S le permite consumatorilor sa se bucure de ma multe ore de divertisment, fara a fi nevoie sa isi faca griji pentru reincarcare


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.