Yuppy 22 Iunie 2018 02:18
Pisicile sunt oricum, dar nu plictisitoare. Motiv pentru care sunt de multe ori sursa de inspiratie pentru diversi artisti, care se amuza pe seama lor. Din fericire, unii dintre acestia sunt suficient de inspirati cat sa imparta reusitele cu cei din mediul online. Asa cum a facut-o si un barbat care a ajuns sa aiba pe contul sau de Instagram peste 70 de mii de urmaritori, distribuind diverse poze cu pisici facute in Photoshop.

Un barbat din Rusia, pe nume Ksenia, a devenit extrem de popular in mediul online.

Acesta a reusit sa stranga pe contul sau de Instagram peste 70.000 de urmaritori si in fiecare zi tot mai multi ii descopera profilul, numit sugestiv Cats in Food.

Acum este extrem de cunoscut pentru modul ingenios si amuzant cum isi imagineaza pisicile ca feluri de mancare, combinand umorul cu frumosul.

Tanarul a marturisit pentru boredpanda ca mereu si-a dorit sa faca ceva amuzant si cu aceasta idee a reusit, proiectul luand start la inceputul acestui an.

Catshroom @fleurdecat 😹😹😹 #catsinfood

A post shared by Cats In Food (@cats_in_food) on

Cute fluffy bun @pufferthemagickitten 😻😻😻 #catsinfood

A post shared by Cats In Food (@cats_in_food) on

Happy Caturday everyone! @thetwolittlemunchkins 😻😻😻 #catsinfood

A post shared by Cats In Food (@cats_in_food) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.