Teddy Bear avea sa afle mai tarziu ca acel urs era si singurul ramas in natura, restul fiind internati la spitalul de diabet Malaxa din capitala...

Dupa succesul rasunator al campaniei "Explore the Carpathian Garden" din anul 2010, atunci cand cu un logo de duzina tara a fost promovata excelent, iata ca oficialii romani s-au hotarat sa renunte cu totul la logotip, izotip si slogan, declarand ca nu mai e nevoie de asa ceva. Principalul obiectiv turistic este Lacul Morii, acolo unde filipinezii desfasoara afaceri prospere, ajutati si de linia de tramvai 41, dar si de recent inauguratul canal Lacul Morii - Mara Neagra. Lyn G, actualul prim ministru, le multumeste inca o data celor din arhipelagul filipinez pentru ca brandul lor de tara inca se mai numeste: "If you want to visit Philippines, please travel to Romania".

Consortiul spaniol BEHEHE - PIPIMI a prezentat in premiera noul logo turistic al satului Elodieni, unde din intamplare se afla si sediul televiziunii viitorului presedinte al tarii, Dan Daniel Danut Diaconescu. Surprinzator, logo-ul prezinta numai o frunza cu trei nervuri. Senzational, se pare ca este vorba chiar de frunza gasita la marginea satului, cu o urma de talpa numarul 40, exact acelasi numar purtat de Elodia. Detalii in urmatoarele 954 de emisiuni, in direct de la ora 03:45 din groapa de gunoi din Elodieni.

Tora Pora, ruda indepartata a celebrului personaj Andreea Pora - inamicul numarul 1 al lui Dan Diaconescu inainte de primul sau mandat de presedinte din cele 12 (dupa modificarea constitutiei si votarea ei de catre 99.97% dintre romani) - a reusit in sfarsit sa obtina jobul mult ravnit la televiziunea OOTV, fiind reportera speciala in emisiunea "Trei babute posedate intr-o barca" moderata de temutul puscarias Beaurom K. Beaurom.

Ministrul finantelor Prapastian Vladescu a anuntat ca sunt sanse infime ca TVA-ul sa mai creasca pana la sfarsitul anului. Astfel, valoarea ramane la 113%, mentinand entuziasmul filipinezilor care intreprind afaceri prospere cu labe de scafandru, sepcute cu ventilator si leucoplast cu rivanol pe o parte si lipici pentru muste pe cealalta...

Centrul de cercetare spatiala de la Cochirleni a identificat o noua planeta posibil locuita, aflata in galaxia Dunarea3S, la stanga de constelatia AndroPreda, numita asa dupa profesoara Eufrosina Preda, cea de care radeau copiii la scoala ca seamana cu un barbat. Planeta a fost descoperita chiar de catre savantul Marinica Haoking, cel care nu poate sta locului nici macar o clipa. Marinica pretinde ca va ajunge acolo intr-o buna zi, folosindu-se de teoriile viitoare pe care este convins ca le va enunta.

Citeste si:
[Foto] VERDICT.RO starteaza o campanie funny de social media
Foto  VERDICT.RO starteaza o...

S-a rezolvat in sfarsit problema inundatiilor din intreaga tara. Raurile au acum diguri inalte de ambele parti, formate din gunoaie. NASA a dat si un comunicat de presa, spunand ca aceste formatiuni se vad si din spatiu, ele depasind in grandoare Marele Zid Chinezesc.

Teddy Bear Grylls a filmat o emisiune in Transilvania, unde s-a intalnit cu un urs brun. Surprinzator, Grylls a putut sa se apropie la cativa centimetri de urs, deoarece acesta era ghiftuit cu jeleuri, ciocolata si praline de cea mai fina calitate. Teddy Bear avea sa afle mai tarziu ca acel urs era si singurul ramas in natura, restul fiind internati la spitalul de diabet Malaxa din capitala...

Dupa opt luni de la evadarea celor trei nebuni din cadrul spitalului Alexandru Obregia - zis si numarul 9 - politia inca nu a reusit sa-i prinda. Purtatorul de cuvant al politiei, Christian Baros, a declarat ca este imposibil sa-i mai distinga de restul cetatenilor. Nebunii ramasi in spital plang ca nu mai au suficienta forta pentru a muta cladirile langa fostele herghelii de la Jegalia, asa cum intentionau.

Citeste si:
35 de poze amuzante: Inteligenta maxima!
35 de poze amuzante:...

A fost in sfarsit prins hotul care a fugit cu monedele aruncate de turisti in fantana de la manastirea Cozia. Acesta este chiar Gheozvarl Adamescu, celebrul barbat de care se lipesc furculitele, tacamurile si alte obiecte metalice. Judecatorul, un tip mai sentimental si folozof, i-a dublat pedeapsa intrucat a considerat ca a furat, pe langa monede, si dorintele atator oameni. Gheozvarl spune ca va ataca decizia la CEDO, declarand ca nu avea nici cea mai mica intentie sa plece cu acele monede...

- va urma -

Un articol de: Ianis

*Textul reprezinta un exercitiu pur imaginativ si trebuie tratat ca atare.

Daca ai ratat celelalte articole din aceasta serie:

Romania, anul 2547 (III)

Romania, anul 2547 (II)

Romania, anul 2547


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.