Adriano Mutu, copilul minune al fotbalului autohton, a semnat un contract pe 25 de ani cu cea mai puternica echipa din lume, FC Sibutramina Cochirleni, patronata de magnatul filipinez Shite Scuip. Mutu este impresariat de catre celebrul Giorgiovani Becali, prieten la catarama cu Shite Scuip.

Ambitiosul proiect Dragonul Rosu a fost in sfarsit legat cu Dragonul Violet, in primul lant comercial care inconjoara complet capitala. Cine iese sau intra din si in Bucuresti este obligat prin lege sa opreasca minim doua ore pentru a face cumparaturi. Nici chiar autostrada suspendata inceputa de Oprescu in 2010 si finalizata in 2499, masurand acum 7 kilometri, nu a putut scapa de normele impuse de chinezi. S-au facut magazine speciale de tip MiCdrive (MiC= Made in China).

Microsoft anunta Windows 778, primul sistem de operare realizat in sediul principal de la Perisoru. Numit initial 777, acesta a fost rebranduit dupa ce gigantul software a fost dat in judecata de catre un producator de baterii. Ministrul culturii Lyn G a semnat deja un parteneriat prin care romanii vor primi gratuit cate o licenta pentru fiecare licenta obtinuta la Spiru Haret, singura universitate acreditata din Europa, dupa noile standarde impuse prin Tratatul de la Elodieni (vezi mai jos ce presupune tratatul).

Adriano Mutu, copilul minune al fotbalului autohton, a semnat un contract pe 25 de ani cu cea mai puternica echipa din lume, FC Sibutramina Cochirleni, patronata de magnatul filipinez Shite Scuip. Mutu este impresariat de catre celebrul Giorgiovani Becali, prieten la catarama cu Shite Scuip.

Savantul Marinica Haoking, iesit din tata filipinez si mama romanca, a publicat un studiu revolutionar despre Gaurile de vierme. Analizand cu atentie mai multe kilograme de mere, Marinica a vazut ca viermii isi fac gauri prin axul marului si strabat astfel mai usor doua puncte diametral opuse decat daca ar merge pe suprafata aproximativ sferica. Ceea ce Hawking enunta teoretic Marinica demonstreaza acum practic...

Castigatorul premiului Nobel pentru economie, Florica "Nasbarogea" Tudose, s-a tinut de cuvant si a facut publica metoda prin care a reusit sa faca economie toata viata: s-a ferit tot timpul de femei. Cartea lui Florica, reprezentata de o foaie intre coperte, a avut un succes nebun, reusind totodata sa mai scada natalitatea chinezilor gazduiti in Dom, fosta Piata Victoriei.

Citeste si:
Patru valori care pot defini companiile viitorului
Patru valori care pot defini...

Printr-o ordonanta de urgenta, Casa Poporului a devenit in sfarsit a poporului, fiecarui cetatean ramas in tara (in jur de 60.000 dupa spusele lui Lyn G) fiindu-i oferit cate un scaun prin salile uriase de marmura. Cetatenii si-au luat insa fiecare scaunele cuvenite acasa, lasand altele in loc, dar mult mai moi. Lyn G se aproprie astfel tot mai mult de fotoliul de presedinte, care si el se prea poate sa fi fost inlocuit.

Vanzatorul de labe de scafandru special concepute pentru filipinezi, Gigel Becali, si-a anuntat oficial candidatura la presedentie. Daca il va bate pe Lyn G, Gigel va deveni primul Becali presedinte dupa 547 de ani de incercari. Daca nu il va bate pe actualul ministru al culturii, Gigel a promis ca il va da gratis pe Babanel Nicolita la Al Chichirichimichi, scazand astfel numarul de autogoluri din dreptul echipei Stelei, aflata momentan in cantonament la Alunu.

Citeste si:
[Foto] VERDICT.RO starteaza o campanie funny de social media
Foto  VERDICT.RO starteaza o...

Tratatul de la Elodieni a fost semnat de cei mai potenti oameni ai tarii, Marinica Haoking si Florica "Nasbarogea" Tudose. Pe principiul "orice ar spune lumea despre tine, sa stii ca diploma din buzunar nu ti-o va lua nimeni", cei doi intelectuali au ajuns la concluzia ca singura universitate care se preteaza la noul lor principiu este Spiru Haret, din bancile careia amintitii au si iesit asa cum au iesit. Tara e in sfarsit plina de oameni cu facultati. Putini, dar buni. Senzational: tratatul a fost activat in direct cu Dan Daniel Danut Diaconescu. Nu ratati la 04:58, tot in direct, episodul 17.349 Elodia: a fost gasit omul care a descoperit punga de sub acel bustean!!!

La Jocurile Olimpice de iarna desfasurate in statiunea Olimp, sportivul Filipache Eufrosina (al doilea este numele de familie) a obtinut medalia de argint la sarituri cu schiurile, practicand noua pozitie in zbor, in forma literei "O". Desprinzandu-se de pe zona de elan, lui Filipache i-au cazut schiurile si din instinct s-a ghemuit. Norocul lui a fost ca arbitrul i-a dat startul prea devreme si l-a prins din urma in aer pe precedentul saritor, cazand din pacate cu putin in spatele acestuia...

Citeste si:
35 de poze amuzante: Inteligenta maxima!
35 de poze amuzante:...

Dan Daniel Danut Diaconescu sustine vehement ca celebra formula E=mc2 ascunde de fapt simboluri mistice cu privire la Elodia. "c"-ul ar putea proveni de la Cioaca, puterea ar insemna ca pe Cioaca l-a ajutat cineva, probabil cineva la fel de puternic ca el. Intrebarea care se pune: ce se ascunde in spatele "m"-ului? Nu ratati viitoarele 350 de episoade senzationale in care acest "copil cu parul alb" se chinuie sa dezlege cel mai mare mister al universului.

- va urma -

*Textul reprezinta un exercitiu pur imaginativ si trebuie tratat ca atare

Un articol de: Ianis


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.