5. As muta Parlamentul in Cotroceni si m-as duce sa locuiesc eu in casa Poporului. As face 2 ore din sufragerie in dormitor dar cel putin o sa fie mai tare decat Casa Alba.

1. Sfatuit de un cititor, am sa pun serviciile secrete s-o gaseasca pe Elodia. Imediat dupa aceea il fac disparut pe Dan Diaconescu si o pun pe Elodia sa-l caute cativa ani…

2. Voi republica poeziile dedicate de Vadim Tudor tovarasei Elena Ceausescu. “Si-alaturea de dansul, tovaras si sotie/ se afla-n cinstea tarii un chip frumos si bland,/ea azi intruchipeaza nobletea pururi vie/ a marilor romance nascute pe pamant.” Va implor, cautati pe net o poza cu Elena Ceausescu si apoi recititi versul asta cu „chip frumos si bland”. Are asta niste gusturi ciudate la femei… Ar fi in stare sa-i placa si de Cristina Spatar!

3. Voi schimba imnul national. In loc de marsul asta funebru „Desteapta-te romane!” as pune O-Zone „Dragostea din tei” fiindca e de 1 miliard de ori mai cunoscuta in lume decat imnul actual. Imaginati-va o vizita la nivel inalt. Presedintele Obama il primeste la Casa Alba pe omologul sau roman, Mihai Bendeac. „All rise! The national anthum of Romania!” MAIA HIIIII MAI IA HAAAAAA MAIAHAHAAAAAA!!!!

4. L-as lua pe Gadea consilier la Cotroceni si l-as pune pe Basescu la Sinteza zilei. Langa Stan si Ciutacu. (JURATI-VA CA N-ATI VREA SA VEDETI ASTA!!!)

5. As muta Parlamentul in Cotroceni si m-as duce sa locuiesc eu in casa Poporului. As face 2 ore din sufragerie in dormitor dar cel putin o sa fie mai tare decat Casa Alba.

6. M-as duce PERSONAL acasa la Florin Salam, Guta si Adi Minune ca sa ma uit pe actele lor…

7. As face casting national pentru postul de Prima Doamna. Un fel de „Fermier caut nevasta” dar la nivel inalt.

8. As rezolva problema traficului. Proiectul Autostrada suspendata e o tampenie! Propun „Autostrada infundata”! Imi suna mai neaos, mai posibil, plauzibil.

9. Voi discuta cu Silvio Berlusconi si cu Regele Juan Carlos ca toti tiganii nomazi care cersesc, murdaresc, jefuiesc, violeaza sau omoara, sa nu mai fie expulzati inapoi in Romania ci direct acasa la Madonna.

Citeste si:
[Foto] VERDICT.RO starteaza o campanie funny de social media
Foto  VERDICT.RO starteaza o...

10. CEL MAI IMPORTANT: DECLAR RAZBOI ELVETIEI SI MA PREDAU!!!

Ma votati?!

Candidat neoficial: Mihai Bendeac


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.