V-ati intrebat vreodata cum ar arata vedetele daca nu ar fi vedete? Avem raspunsul!

Cu pielea lucioasa si fara imperfectiuni, cu parul matasos si corpul slab si perfect, vedetele reprezinta un ideal greu de atins de femeile „reale”. Cum ar arata insa vedetele daca nu ar fi vedete? Cam asa:

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Probabil ca s-ar ingrasa; probabil ca parul lor va avea si zile mai proaste, iar machiajul nu va fi de fiecare data impecabil. Probabil ca, fara armata de stilisti si antrenori personali, fara tratamentele extravagante si dietele drastice, fara botox si operatii estetice, sclipiciul ar cadea, iar perfectiunea falsa asigurata de contul doldora de bani si, ocazional, de Photoshop, ar disparea facand loc adevaratei fete.

Danny Evans si-a luat libertatea de a se juca cu imaginea vedetelor. Le-a venit de hac folosind insusi instrumentul cu care isi intretin falsa perfectiune: Photoshop. Nici Kim Kardashian, nici Angelina Jolie, Johnny Depp sau Rihanna nu au scapat de tratamentul de convertire la „om de rand”. Cateva kilograme in plus acolo, o tunsoare nu prea reusita aici, o haina banala si iata, stele au coborat printre muritori!

In GALERIA FOTO, dar si pe pagina de Facebook a lui Danny Evans puteti vedea cum ar arata vedetele daca nu ar fi vedete.

Sursa foto: Planet Hiltron Facebook


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.