Cand munca e prea multa si deadline-ul prea aproape, cand ninge in luna lui Marte si tot ce iti doresti este sa te ascunzi sub o patura, iti recomand sa iei o pauza si sa te binedispui accesand unul, doua sau toate site-urile pe care cu mare drag le-am adunat pentru voi.

Se spune ca cel mai bun mod de a creste productivitatea si creativitatea sunt pauzele regulate. O spun oamenii de stiinta, nu eu. Asa ca, pe langa o invitatie la pauza, lansez si zece invitatii la zambet. :)

Cand munca e prea multa si deadline-ul prea aproape, cand ninge in luna lui Marte si tot ce iti doresti este sa te ascunzi sub o patura, iti recomand sa iei o pauza si sa te binedispui accesand unul, doua sau toate site-urile pe care cu mare drag le-am adunat pentru voi.

1. Numele spune totul: theuselessweb.com este un site care te duce in cele mai random, bizare si deloc folositoare colturi din gradina virtuala. Continutul se schimba la fiecare accesare, asa ca aveti nevoie de cel putin jumatate de ora pentru a-l parcurge in totalitate. Dar merita fiecare minutel, promit

2. whatshouldwecallme.tumblr.com este un blog tumblr haios plin de gif-uri despre situatii cu care ne confruntam in viata de zi cu zi.

3. Daca altfel nu se poate, macar asa sa avem si noi o poza la bratul celor mai sexy barbati de pe planeta. Cum? Mewithhotmen, cum altfel?

4. Deschideti acest link si apoi nu mai faceti nimic pentru doua minute. Daca sunteti ascultatori, veti avea parte si de o surpriza. Haideti, poftiti pe do nothing for 2 minutes.

5. Se spune ca fuckyouverymuch este noul thankyouverymuch. Asa o fi, dar eu vreau doar sa va invit pe acest jurnal vizual conceput de doi prieteni in incercarea de a tine legatura atunci cand se aflau la mii de kilometri distanta

6. Iubitori de pisici avem? O sa va placa meowmania.jqln.org O sa va placa si o sa va obsedeze. Nu? Doar mie mi s-a intamplat asta?

7. Thisadvertisinglife este un blog tumblr despre viata intr-o agentie. Chiar daca cei mai multi dintre noi nu lucreaza in agentii, in anumite situatii ne identificam cu problemele lor. Si ne mai si amuzam de ele.

Citeste si:
Câți bani câștigă Dana Roba, după ce s-a întors la muncă: „Le dau...
Câți bani câștigă Dana Roba,...

8. Care este legatura dintre pisici si fetele pin up? Paaai... catsthatlooklikepinupgirls.tumblr.com

9. Si animalele pot fi rautacioase. Ne-o demonstreaza cei de la animalsbeingdicks.com

10. Daca va tin nervi, incercati un heyyeyaaeyaaaeyaeyaa.com. Daca vreti sa vedeti daca ii tin pe altii, incercati un heyyeyaaeyaaaeyaeyaa.com cu volumul tare, hihi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.