Dupe sase nominalizari si peste doua decenii de asteptare, Leonardo DiCaprio a castigat, in sfarsit, premiul Oscar pentru cel mai bun actor.

Leonardo DiCaprio a fost marele castigator la cea de-a 88-o editie a premiilor Oscar, Leo a obtinut premiul Oscar pentru "Cel mai bun actor intr-un rol principal", invingandu-i pe Bryan Cranston, Michael Fassbender, Matt Damon si Eddie Redmayne.

Rolul care i-a adus premiul lui DiCaprio a fost cel al lui Hugh Glass, membru al unei expeditii in Muntii Stancosi. Filmul "The Revenant" este inspirat de romanul lui Michael Punke si este bazat pe fapte reale. Actiunea se petrece in 1823, iar in centrul ei se afla Hugh Glass care trebuie sa lupte pentru supravietuire dupa ce este atacat de un urs grizzly si abandonat de camarazii sai.

Filmul a fost creat in conditii extrem de dure, regizorul Alejandro Inarritu filmand doar o ora pe zi pentru a putea folosi lumina naturala. Actorii au avut de infruntat gerul aprig si ninsorile. Pentru a fi mai convingator, Leo nu a ezitat sa doarma in carcase de animale sau sa manance carne cruda.

Leonardo DiCaprio a avut un discurs umil si emotionant. Mesajul acestuia il puteti urmari mai jos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.