Yuppy 12 Martie 2015 14:32
Primul documentar autorizat despre viata lui Kurt Cobain va avea premiera pe 4 mai. Pana atunci, poti urmari aici trailerul documentarului.

Numit de revista Rolling Stones "cel mai bun documentar rock", "Kurt Cobain: Montage Of Heck" a avut premiera in cadrul Festivalului de Film Sundance.

Documentarul a fost realizat cu acordul familei si cu ajutorul fiicei lui Kurt Cobain, Frances Bean Cobain si a lui Courtney Love. Filmul contine imagini si secvente care nu au mai fost prezentate pana acum publicului. Documentarul mai contine si o piesa acustica de 12 minute pe care nu a mai ascultat-o nimeni pana acum.

Documentarul a fost realizat de regizorul Brett Morgen, nominalizat de Academia de Film pentru "On the Ropes", in anul 2000.

"Kurt Cobain: Montage Of Heck" va avea premiera pe postul HBO, in data de 4 mai. Nu stim voi, dar noi abia asteptam sa il vedem.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.