Trebuie sa le vezi!

1. Family affair (2010)

Acest documentar socant spune povestea incestului care a definit o familie din Kentucky in ani ’70, in timp ce abordeaza teme precum abuzul fizic, schizofrenia, saracia si rasismul.

Pe cand avea doar 10 ani, Chico Colvard isi impusca din greseala sora, episodul scotand la iveala secrete bine ascunse si bine pastrate ale familiei.

2. Snowpiercer (2013)

Un science fiction original si captivant, Snowpiercer spune povestea unei lumi post-apocaliptice. Un grup de oameni, captivi intr-un tren in perpetua miscare, au reusit sa scape de inghetul care a pus stapanire pe planeta. Discriminarea si inegalitatile sociale nu au disparut insa, iar cei saraci se afla la marginea trenului, traind de pe o zi pe alta, in timp ce cei bogati se rasfata in vagoanele luxoase din fata.

3. Blue Ruin (2013)

Poate ca Blue Ruin nu este tocmai original, dar limbajul explicit, violenta grafica si umorul subtil il fac mai mult decat interesant. Ceea ce deosebeste filmul de multe altele este faptul ca, personajul principal, care planuieste sa se razbune pe cei care i-au ucis parintii, este, de fapt, extrem de nepriceput la a fi un personaj negativ.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.