Familia Cantone inseamna Stefania, mama, o femeie iubitoare, prinsa in conventiile clasei de mijloc; un tata irascibil, Vincenzo, care are sperante mari pentru copii sai; excentrica matusa Luciana; bunica rebela, care inca tanjeste la dragostea ei pierduta; Elena, sora lui Tommaso, ogospodina frustrata, si Antonio, fratele lor, care lucreaza la fabrica de paste fainoase.

Regia: Ferzan Ozpetek
Scenariul: Buch Ivan Cotroneo, Ferzan Ozpetek
Distributia: Riccardo Scamarcio, Nicole Grimaudo, Alessandro Preziosi, Ennio Fantastichini, Lunetta Saviano, Elena Sofia Ricci, Ilaria Occhini, Bianca Nappi s.a.

Tommaso este cel mai tanar membru al unei familii numeroase, care produce paste fainoase in Puglia.

In culmea furiei, Vincenzo il da afara din casa pe Antonio, primul sau nascut si succesorul lui la fabrica de paste, care se pare ca iubeste barbatii, si jura sa nu mai aiba nimic de-a face cu el vreodata. Dupa care Vincenzo se prabuseste in fata familiei sale ramase fara cuvinte.

Si astfel, conducerea fabricii cade pe umerii lui Tommaso, care avea cu totul alte planuri, ii era dor de iubitul sau si de viata lor la Roma, insa cum ar putea marturisi familiei si partea lui de adevar, fara sa ii puna tatalui sau viata in pericol?

Vizita-surpriza a prietenilor lui de la Roma va scoate la suprafata secretele familiei, unele total socante, in aceasta comedie calda si emotionanta.

multumim: kudika.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.