Pe langa plimabarea din parc, iesitul cu prietenii la terasa sau orice activitate in aer liber pe care o recomandam cu caldura, in acest sfarsit de saptamana te sfatuim sa nu ratezi cateva dintre premierele de pe marile ecrane.

Probabil cel mai important moment al weekendului pentru iubitorii de film este lansarea ultimei serii din filmul Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi. Incepand cu 20 mai cei care doresc sa urmareasca noile aventuri ale capitanului Jack Sparrow alaturi de frumoasa Angelica (Penelope Cruz) pot sa o faca in cinematografele din toata tara.

In Bucuresti filmul ruleaza si la Drive-In Cinema asa ca cei care vor sa stea relaxati pe scaunul masinii, sa savureze popcorn-ul si portia de nachos au cale libera.


A doua premiera pentru weekend se numeste “ Loong Boonmee Raleuk Chat ”. Filmul face parte din seria mister, fantezie, drama si prezinta ultimele 48 de ore din viata batranului Boonmee, practicant de yoga, care intelege ce se intampla cu corpul sau si care doreste sa moara acasa. In locuinta personala reuseste sa intre in contact cu sotia lui decedata si cu fiul sau, de asemenea reincarnat intr-o maimuta din jungla.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.