Dar, cand liftul se opreste intre etaje, ceea ce parea a fi o intamplare se transforma intr-o lovitura a destinului. Caci in aceasta zi acesti straini isi vor vedea cele mai intime secrete scoase la lumina. A sosit momentul sa dea socoteala pentru pacatele lor.

Cinci straini din Philadelphia isi incep ziua ca de obicei. Intra intr-o cladire de birouri si apoi intr-un lift. Acolo sunt obligati sa imparta acel spatiu inchis cu altii pe care nu-i cunosc. Nici nu conteaza, pentru ca vor fi impreuna dor pentru cateva momente.

Dar, cand liftul se opreste intre etaje, ceea ce parea a fi o intamplare se transforma intr-o lovitura a destinului. Caci in aceasta zi acesti straini isi vor vedea cele mai intime secrete scoase la lumina. A sosit momentul sa dea socoteala pentru pacatele lor.

Incet, dar sigur, cei blocati in lift ajung de la enervare la sentimentul ca sunt complet lipsiti de aparare si pana la teroare pura. Unul dupa altul incep sa treaca prin situatii oribile, suspiciunea incepe sa planeze asupra fiecaruia, pe rand, pana cand afla cel mai ingrozitor adevar: unul din ei este insusi Diavolul!

Cei de afara incearca in zadar sa-i scoata din lift, insa cei ramasi in viata inauntru isi dau seama ca singura cale de scapare este sa-si confrunte propriile ticalosii care i-au adus in situatia de acum.

Demon este primul episod din seria de trei filme sub umbrela The Night Chronicles, o serie de povesti horror conceputa de M. NIGHT SHYAMALAN (The Sixth Sense, Signs). Filmele din trilogie vor fi realizate de diversi regizori si scenaristi, care vor colabora cu Shyamalan pentru a aduce pe marele ecran povesti imaginate de acesta pentru a ne da din nou fiori.

Demon este regizat de JOHN ERICK DOWDLE (Quarantine, The Poughkeepsie Tapes), dupa un scenariu de BRIAN NELSON (Hard Candy, 30 Days of Night) si o poveste de Shyamalan.

Rolurile principale apartin lui CHRIS MESSINA (Julie & Julia, Vicky Cristina Barcelona), LOGAN MARSHALL-GREEN (Brooklyn’s Finest, Across the Universe), GEOFFREY AREND ((500) Days of Summer, Trust Me), BOJANA NOVAKOVIC (Drag Me to Hell, Edge of Darkness), JENNY O’HARA (Mystic River, Matchstick Men), BOKEEM WOODBINE (The Last Sentinel, Three Bullets) si JACOB VARGAS (Death Race, Jarhead).

Citeste si:
Richard Browning, inventatorul costumului de zbor individual, vine...
Richard Browning,...

Demon este produs de by Shyamalan si SAM MERCER (Signs, Unbreakable) , iar producatori executivi sunt DREW DOWDLE (Quarantine, The Poughkeepsie Tapes) si TRISH HOFMANN (The Ruins, The New World).

Echipa de realizatori este completata de directorul de imagine TAK FUJIMOTO (The Sixth Sense, The Silence of the Lambs), scenograful MARTIN WHIST (Cloverfield, Smokin’ Aces), creatoarea de costume ERIN BENACH (Half Nelson, Sugar).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.