Ninja Assassin are premiera pe data de 25 noiembrie. Dupa ce ai vazut trailer-ul oficial si antrenamentul lui Rain, ce zici, mergi sa vezi filmul?

Ninja Assassin: In sabii sa ne luptam!

Daca e sa ne luptam, atunci sa alegem sabii si stelute ninja! Sigur, nimeni nu a uitat vremurile frumoase ale "video-urilor" cu casete VHS, atunci cand savuram zeci de filme de actiuni produse de japonezi. Toate aveau nume gen Dragonul revine, Dragonul rosu dispare, Dragonul verde scuipa foc, Intoarcerea Dragonului XXIV, mai toate aveau ninja care zburau cincizeci de metri de pe un acoperis pe altul si o poveste absolut banala de la care pornea totul. Dar le iubeam, adoram filmele astea cu "scheme", in care o mana de asiatici ne uimeau cu tehnicile lor de lupta...Iata ca, in scurt timp, vom putea vedea un alt film cu ninja!

Judecand dupa valva produsa in media, putem spune ca Ninja Assassin se va bucura de succes la public la sfarsitul lunii, atunci cand va avea premiera in SUA. Rain, actorul principal care il joaca pe Raizo, s-a antrenat asiduu timp de sase luni, punand masa musculara pe el si, mai important decat orice, stapanind excelent mai multe tehnici de lupta, cu felurite arme. In film, Raizo a fost "furat" de mic de pe strazi si antrenat cu forta de catre un clan in jurul caruia plutea un aer mistic. Clanul Ozunu il invata pe Raizo sa nu aiba sentimente, sa se lupte perfect cu oricine pentru a indeplini mai tarziu misiuni delicate. Insa cand bunul prieten al lui Raizo este ucis fara mila, acesta decide sa evadeze si se trezeste singur intr-o Europa plina de asasinate, jocuri murdare si oameni pentru care, scopul scuza mijloacele.

Cateva crime politice o fac pe Mika Coretti sa cerceteze minutios dosarele secrete, chiar daca seful acesteia ii interzisese sa se implice in caz. Firul ducea catre clanul Ozunu, care descopera rapid ca cineva se impotriveste actiunilor marsave. Ce poate sa faca mai eficient Ozunu decat sa-si trimita cea mai buna echipa de luptatori pentru a-i elimina pe Razio si Mika, imprieteniti de un scop comun. Luptele spectaculoase incep. Pretutindeni sar stelute ninja, sabii, arme ciudate si luptatori capabili sa infrunte legile firesti ale fizicii. Nu-i nicio problema, Razio stie ce are de facut, si o face intr-un stil care i-ar starni invidie pana si lui Neo.

Ninja Assassin are premiera pe data de 25 noiembrie. Dupa ce ai vazut trailer-ul oficial si antrenamentul lui Rain, ce zici, mergi sa vezi filmul?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.