Pe 20 noiembrie 2009 se lanseaza cel mai asteptat film al anului, New Moon, ce face parte din saga Twilight.

Twilight New Moon - Poze Noi, Trailer

Pe 20 noiembrie 2009 se lanseaza cel mai asteptat film al anului, New Moon, ce face parte din saga Twilight. Fenomenul vampiriilor a inceput odata cu filmul Twilight care este ecranizarea primei din cele 4 volume scrise de Stephenie Meyer, autoare ce poate fi numita noua J.K. Rowling datorita nebuniei create in jurul celor patru carti. Twilight a fost (si este) un succes de proportii, chiar daca a fost filmat cu un buget redus, a primit o groaza de premii iar in momentul de fata are milioane de fani in intreaga lume.

Iar aceasta multime de fani asteapta acum cu sufletul la gura al doilea film din The Twilight Saga: New Moon ce il pune mai mult in lumina reflectoarelor pe Jacob Black (Taylor Lautner). Si pe langa trailer-ul oficial, a mai aparut inca unul in care Taylor vorbeste despre noul film. Aveti mai jos ambele trailere.

Powered by


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.