Joi, 29 mai, de la ora 19:30, Sala Union (Paul Calinescu) a Cinematecii Romane prezinta, in premiera absoluta si in prezenta realizatorilor, filmul-omnibus LOVE BUS: CINCI POVESTI DE DRAGOSTE DIN BUCURESTI (Romania, 2014), cu regia semnata de Roxana Andrei, Mihai Mincan, Florin Babei, Constantin Radu Vasile si Andrei Georgescu. Producatorii filmului sunt Paul Negoescu, Radu Stancu si Gabriela Suciu.

Evenimentul este al saselea din seria „Independent Union”, initiata in februarie a.c. la Cinemateca Union si menita a promova productia cinematografica independenta din Romania.

LOVE BUS este un film-omnibus format din cinci episoade prezentand fiecare cate o poveste de dragoste care se petrece intr-un cartier al Bucurestiului. Filmul a fost turnat in regim independent, cu studenti proaspat absolventi ai Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale”, si reprezinta debutul lor, colectiv, pe marile ecrane.

LOVE BUS este o productie Papillon Film, in coproductie cu De Film si Atelierul de Film UNATC.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.