Yuppy 19 Mai 2015 16:55
O tanara cu sindromul Down vrea sa schimbe modul in care lumea se raporteaza la persoanele care sufera de aceasta boala.

Madeline Stuart are 18 ani si a decis ca vrea sa fie model. Faptul ca sufera de sindromul Down nu a impiedicat-o pe tanara sa faca tot posibilul pentru a-si indeplini visul.

Cu ajutorul mamei sale, Madeline si-a schimbat stilul viata, a slabit 20 de kilograme si se simte mai sanatoasa si increzatoare ca niciodata. Povestea ei a ajuns la urechile companiei Living Dead, care i-au oferit un contract.

Madeline isi doreste foarte mult sa schimbe modul in care persoanele care sufera de dizabilitati sunt privite si discriminate. Persoanele cu sindromul Down pot face tot ce isi propun, doar ca o fac in felul si in ritmul lor. Trebuie doar sa le dai o sansa.” a spus mama tinerei.

Cred ca a venit timpul ca lumea sa realizeze ca persoanele cu sindromul Down pot fi sexy si frumoase. Daca cineva ar putea vedea frumusetea interioara a lui Maddy, cat de iubitoare si grijulie e si daca prin astfel de valori ar fi masurata frumusetea, atunci toate modelele din lume ar avea sindromul Down.” a mai adaugat mama.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.