Pentru a omagia cum se cuvine acest joint-venture, Blancpain a dezvaluit Super Trofeo Chronograph, un ceas produs intr-o editie limitata de 300 de exemplare.

Blancpain, unul dintre cei mai vechi constructori de ceasuri de mana si Lamborghini, compania auto cunoscuta pentru bolizii sai ultra rapizi, si-au unit fortele creand un campionat care aseaza la linia de start nu mai putin de 30 de Gallardo. Pentru a omagia cum se cuvine acest joint-venture, Blancpain a dezvaluit Super Trofeo Chronograph, un ceas produs intr-o editie limitata de 300 de exemplare.

Super Trofeo va avea anul acesta 30 de Gallardo LP560-4, ultima creatie a celor de la Lambo in familia Gallardo. Unul dintre bolizi va fi condus chiar de catre Marc A. Hayek, boss-ul Blancpain, fiind vopsit in culorile casei orologiere.

Ceasul prezinta un design inspirat din look-ul agresiv al ultimului Gallardo si materiale de cea mai buna calitate. Cadranul de 43mm este dintr-un otel tratat prin metoda DLC (Diamond Like Carbon), care il face ultra rezistent, antialergic si imun la orice agent coroziv. Cureaua este fabricata din piele alcantara, aceeasi piele care imbraca si scaunele lui Gallardo.
Cadranul contine trei indicatoare suplimetare, unul pentru secunde in dreptul orei 6, unul pentru 30 de minute in dreptul orei 3 si altul pentru 12 ore in dreptul orei 9. Orele 9 si 12 sunt reprezentate prin numere mari, aceleasi numere care se regasesc si pe masinile din cursele Super Trofeo. Pentru ca se cheama si Chronograph, ceasul Blancpain include si un cronometru actionat prin apasarea unui buton special, vopsit in rosu.

Partea posterioara a ceasului face vizibil mecanismul Calibre F185, care contie 308 componente. Acest mecanism kinetic are o rezerva de energie pentru 40 de ore de functionare. Tot pe partea posterioara se gaseste inscriptionat si numarul de la 1 la 300 al ceasului respectiv.

via Perpetuelle


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.